Veure tota la programació
Programació > Temporada Arts Escèniques Teatre de la Costa Brava Sud 1r semestre 2017 > Altres activitats

CINECLUB ADLER PRESENTA: Después de la tormenta


Teatre de LLORET

Dijous, 09 de març - 21:00 h
 


5 €

Durada: 115 minuts

Sinopsi:

El juny de 2013, a punt de començar l'assaig d’El testament de Maria, de Colm Tóibín, a Rosa Novell li van detectar un càncer en fase avançada. El tractament li va fer perdre la vista i l’actriu es va veure obligada a abandonar el projecte. A proposta d’Isona Passola, Novell va reemprendre els assajos davant l’atenta mirada d’Agustí Villaronga (Pa negre, Incerta glòria), que en va enregistrar fragments per deixar-ne testimoni fílmic.

Projecció benèfica coorganitzada amb la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. 

Premis:

Pel•lícula guanyadora del premi al Millor Documental en el Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT 2016

Què n’han dit:

“No és un biopic, ni un documental, ni un homenatge, sinó una aproximació a la feina que va fer l’actriu per interpretar un dels papers que tenia entre mans quan el 2013 un càncer es va interposar en la seva vida i el tractament li va fer perdre la visió”. (Laura Serra, Diari Ara)

“No és una pel•lícula lluminosa, no ens enganyarem. Però sí que està feta amb la tendresa de l'amic que t'acompanya quan et trobes la mort de cara, sense edulcorants ni metàfores enganyoses. Només una mica de calma i serenor”. (Josep Lambies, TimeOut Barcelona)Fitxa artística:
Umi yori momada fukaku / After the Storm (Hirokazu Koreeda, 2016). País: Japó. Projecció en DCP. VOSE

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Teatre Lloret de Mar   -   Masia de Can Saragossa, s/n – 17310 (Lloret de Mar)  -   CIF P1710200E  -   agibert@lloret.cat

© 2017 Teatres de Blanes   -   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   -   CIF P1702600F  -   acatalan@blanes.cat

Avís legal i política de privacitat  |  RSS