Venda d'entrades

SENSE COMISSIONS, DES DE CASA I SENSE CUES.

PUNTS DE VENDA

A INTERNET

Des del mateix web del Teatre de la Costa Brava Sud, les pots comprar i imprimir des de casa i t'estalvies els desplaçaments i les cues a la taquilla

Com:
1.- Busca l'espectacle que vols veure i inicia la compra d'entrades.
2.- Selecciona on vols seure i previsualitza la visió que tindràs de l'escenari des de la zona on està la butaca que has seleccionat.
3.- Segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. En breu rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç per IMPRIMIR.
LES ENTRADES que et permetran entrar a la sala directament sense passar per taquilla. En el control d'accès als equipaments llegiran el codi de barres de la teva entrada i et permetran l'accès a la sala. No cal que la impressora sigui en color, el més important de l'entrada és el codi de barres que queda imprès. Aquest codi de barres és únic i es vincula amb la compra que has fet.

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del Teatre de la Costa Brava Sud, enviar-nos un email a info@teatredelacostabravasud.cat o trucar-nos al 972 358 063 (Blanes) - 972 34 74 00 (Lloret).

A TAQUILLA

- Una hora abans el mateix dia de l'espectacle
- A Lloret de Mar: La resta de dies es podràn comprar al Museu del Mar - Passeig Camprodon i Arrieta 1-2. De dilluns a dissabte de 9.00 a 12.45 i de 16.00 a 18.45 i els Diumenges de 10.00 a 12.45 i de 16.00 a 18.45.
ESPECTACLES FAMILIARS
Els infants han d’adquirir l’entrada, de preu únic, a partir del moment que fan P3.

CONDICIONS D'ADQUISICIÓ DE LES ENTRADES
L’adquisició d’una entrada, abonament o invitació (en endavant, entrada) representa l’acceptació de les condicions següents:

 • Cal validar aquesta entrada per accedir al recinte.
 • Les entrades disposen de mitjans de seguretat.
 • L’Organització no pot garantir la seva autenticitat si no han estat adquirides als punt oficials. Tota entrada trencada, esmenada o sospitosa de falsificació autoritzarà a l’Organització a privar l’accés al seu portador.
 • Les entrades no es podran canviar, ni retornar el seu import, excepte per cancel·lació de l’esdeveniment.
 • Les entrades amb descompte o de tipus personals s’hauran d’acreditar.
 • Cal conservar l’entrada fins a la sortida del recinte.
 • L’Organització es reserva el dret de modificar el programa de l’espectacle.
 • Es prega puntualitat. Normalment s’obre les portes amb 15 minuts d’antelació. Es potestat de l’Organització permetre l’entrada al recinte un cop començat l’espectacle.
 • Es reserva el dret d’admissió. No es permet l’entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l’Organització consideri perillós o que pugui interferir a la seguretat.
 • No es permet filmar ni enregistrar aquest espectacle ni l’ús del flash.
 • No es permet fumar, beure o menjar a l’interior de la sala.
 • L’Organització no es fa responsable de les perdues, robatoris, deterioraments o danys d’objectes dels portadors durant la seva estada al teatre.
 • Qualsevol reclamació relacionada amb la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l’espectacle s’haurà d’adreçar a l’Organització amb la presentació d’aquesta entrada.Segueix-nos a:

FacebookLloret FacebookBlanes Twitter WordpressLloret

Notícies

noticia

NOVA TEMPORADA DE TEATRE DE LA COSTA BRAVA SUD 2017

09/01/2017

Descobreix la nova temporada de Teatre de la Costa Brava Sud! Entrades ja a la venda!  [+]

noticia

Nota Premsa

19/01/2017

El Teatre de la Costa Brava Sud programa 55 espectacles per al primer semestre del 2017Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat...  [+]

Totes les notícies »

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Teatre Lloret de Mar   -   Pl. Germinal Ros, 1 – 17310 (Lloret de Mar)  -   CIF P1710200E  -   agibert@lloret.cat

© 2017 Teatres de Blanes   -   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   -   CIF P1702600F  -   acatalan@blanes.cat

Avís legal i política de privacitat  |  RSS