Veure tota la programació
Programació > Temporada Arts Escèniques Teatre de la Costa Brava Sud 1r semestre 2016 > Música

Els Amics de la Músicde Lloret presenten: Concert de piano a càrrec de Carlos Acotto


Teatre de LLORET

Diumenge, 17 de juliol - 21:00 h
 


Preus: 10,00 €

Sinopsi:

Pianista franco-argentí, Carlos Acotto viu actualment a París.

Carlos Luis Acotto va començar els seus estudis de piano a Argentina amb alumnes de grans artistes europeus. Després d'aprofundir els seus estudis d'harmonia, contrapunt, anàlisis i composició, continua els seus estudis superiors a l'Escola de Música de la Facultat d'Humanitats i Arts de la Universitat Nacional de Rosario (Argentina) on obté el seu diploma. Posteriorment cursa un Postgrau especialitzant-se en l'obra de Franz Liszt.

L'any 1982 rep el títol de Professor Nacional de Música en l'especialitat de piano, amb les qualificacions més altes de la seva promoció.

Als vinti dos anys, Carlos Acotto és nomenat Assistent d'Aldo Antognazzi, i l'any següent, és professor titular de la càtedra de piano Aldo Antognazzi.

Els anys 1980 i 1985 el govern del Brasil li concedeix dues beques de perfeccionament de piano per a participar als Cursos Internacionals de Brasilia.

A partir de 1975, ofereix nombrosos recitals tant a Argentina com a Brasil. Les seves presentacions es graven per a ser retranmeses tant a la ràdio com a la televisió nacional del seu país. I entre 1975 i 1982, Carlos Acotto és condecorat en nombrosos concursos nacionals. Entre d'altres premis, obté el del concurs "Jovenes Valores" (1976) i "Jovenes Instrumentistas de la Provincia de Santa Fé" (1983), orgenitzat pel Consulat d'Itàlia i la Universitat Nacional de Rosario, que a més li concedeixen el "Diploma de Honor".

L'any 1988 guanya el concurs Argencard-Radio Clasica de Buenos Aires on es presenten 800 participants.

A Europa, se'l convida regularment des de fa vint i cinc anys com a membre del jurat de concursos internacionals.

Pedagog de renom, Acotto ha estat condecorat en diverses ocasions pel Ministeri de Cultura i el Ministeri de la Funció Pública de França. Actualment exerceix el seu grau de professor d'ensenyament artístic al Conservatori Nacional de Limoges, un dels vuit més importants de França.

L'any 2014 va ser condecorat amb la Medalla d'Honor del Ministeri de l'Interior de França.  

Carlos Acotto ha estat comparat pel crític musical francès Gérerd Honoré, de la revista "Diapason" amb Arthur Rubinstein, Samson François i Maurizio Pollini. 

                    Preu entrades:

Adults: 10€

Jubilats i joves 7.00 €                   

                         PROGRAMA

Primera Part:

Sonata Opus 31 N° 2 en Re menor (La Tempestad)

 I) Largo-Allegro

II) Adagio

III) Allegretto Ludwig Van Beethoven

 

Tres Peces breus (2000)

I) Bagatela

II) Variaciones

III) Coda Sergio Fidemraizer

 

Juegos de agua; Maurice Ravel

 

Segona part:

Carnaval de Viena. "Imágenes de fantasía" Opus 26.

I) Allegro

II) Romanza

III) Scherzino

IV) Intermezzo

V) Finale Robert Schumann

 

Després d'una lectura de Dante "Fantasía casi sonata"

(N° VII del Segundo Año de Peregrinaje: Italia) Franz Liszt.


Fitxa artística:

 

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Lloret de Mar    ·   Pl. Germinal Ros, 1 – 17310 (Lloret de Mar)   ·    CIF P1710200E   ·    agibert@lloret.cat   ||   Ajuntament de Lloret de Mar   ·   Plaça de la vila num 1 17310 Lloret de Mar   ·   CIF: P1710200E   ·   T.972 36 18 35

© 2019 Teatres de Blanes   ·   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   ·   CIF P1702600F  ·   acatalan@blanes.cat   ||   Ajuntament de Blanes   ·   Passeig de Dintre, 29 17300 Blanes   ·   CIF: P1702600F   ·  T.972 35 84 73

Avís legal i política de privacitat  |  RSS