El Teatre de Blanes rep la visita de tres primeres actrius de l'escena catalana amb

02/11/2018

Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo donen vida al tercet protagonista del thriller periodístic amanit amb dosis d'humor i intimisme, amb una temàtica de plena actualitat.

Blanes, 30 d'octubre de 2018.- Aquest proper divendres 2 de novembre al Teatre de Blanes es vestirà especialment de gala per acollir una representació de l'escena professional de primeríssim ordre. Es tracta de l'obra "Un tret al cap ", que protagonitzen tres conegudes actrius de l'escena catalana: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo. Dirigides per Pau Miró -responsable de "Terra Baixa i "Plou a Barcelona" entre d'altres - , es tracta d'un thriller periodístic amanit amb dosis d'humor i intimisme.

El punt de partida són els tres punts de vista de tres dones: una periodista que és acomiadada (Emma Vilarasau), la seva germana (Imma Colomer) i una víctima (Vicky Luengo) que demana insistentment que es faci públic el seu cas. Entre les tres es crearà un triangle en el que tot allò que és tan difícil de dir és justament el què els permetrà fugir del carreró sense sortida on han anat a parar.

La censura en l'àmbit públic, que en aquest cas se centra en el món del periodisme, i també en l'àmbit privat lligat a la vida familiar, són els motors que mouen l'obra "Un tret al cap", una història amarga i tendra a la vegada. El què es plantegen són un munt d'interrogants sobre quins poden ser avui dia els efectes de la informació en els ciutadans que la consumeixen i quines les limitacions que assetgen els periodistes a l'hora d'elaborar-la. Qüestions de plena actualitat, i més encara amb el context mediàtic i polítici que estem vivint.

Notícies

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR