"ELS BRUGAROL" de Ramon Madaula, guanyadora del Premi Recvll, s'oferirà al Teatre de Blanes el 5 de desembre

03/04/2020

De tot el seguit d’activitats que s’havien d’haver fet durant aquests dies, d’ençà que va començar la situació d’emergència sanitària pel coronavirus, n’hi ha algunes que s’han suspès sine die, però d’altres que s’han pogut ajornar per més endavant. Una d’aquestes darreres és la representació teatral que s’havia de fer al Teatre de Blanes el proper dissabte 4 d’abril.

Es tracta de ‘Els Brugarol’, escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, que ara té molts més vincles amb Blanes que no pas quan va escriure aquesta obra. I és que, tot just fa gairebé un mes enrere, el popular actor i director teatral vallesà va guanyar el Premi Josep Ametller de Teatre als 56ena Premis Recvll de Blanes, que es van lliurar el passat 8 de març.

‘Els Brugarol’, Premi Recvll 2020, s’oferirà el 5 de desembre a Blanes

El Premi de Teatre Josep Ametller és el segon més ben dotat d’entre totes les categories que formen part dels guardons literaris, ja que el guanyador o guanyadora és recompensat amb 2.000 €. Poc després que havia escrit la peça teatral i la va presentar als 56ens Premis Recvll, l’obra ja va trobar circuit de representació i es va programar al Teatre de Blanes pel dissabte 4 d’abril.

Així les coses, un mes abans, es proclamava guanyadora del Premi de Teatre Josep Ametller, per la qual cosa, per primera vegada en els guardons literaris, es donava la feliç coincidència que el públic de Blanes –seu dels Premis Literaris Recvll- seria un dels primers en gaudir-la. Amb el decret d’Estat d’Alarma, aquesta possibilitat es va fer fugissera, ja que de cara al 4 d’abril ja es preveia que encara estarien vigents les mesures de confinament i restriccions d’activitats pel COVID-19.

 

Notícies