Veure tota la programació

Notícies

CICLE DE DANSA AL TEATRE DE BLANES AMB "PRAISE", de Cobosmika Company i "YOMINUA", d'Arnau Pérez

26/04/2018

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d’abril s’ha programat ‘Praise’, i el 13 de maig s’oferirà ‘Yomimuà, del ballarí blanenc Arnau Pérez

Blanes, 26 abril 2018.- Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa que se celebra cada any el 29 d’abril, el Teatre de Blanes ha programat dos espectacles d’aquesta art escènica pensats per agradar tant als entesos com als neòfits en la matèria. El cicle s’encetarà precisament coincidint amb la jornada commemorativa, de manera que aquest proper diumenge a les set de la tarda s’oferirà ‘Praise’, de Cobosmika Company.

Praise és una co-creació d’Olga Cobos i Peter Mika, i es nodreix de l’experiència de viure prop del mar i poder treballar amb la seva inspiració i les diferents textures que s’aconsegueixen dins aquest element. Els dos coreògrafs han aprofitat aquest punt de partida per desenvolupar noves textures de moviment a nivell físic. El resultat és un espectacle atrevit, explosiu i virtuós que  barreja la dansa amb la improvisació, i que incorpora elements de les arts marcials i el teatre físic.

La companyia va ser creada a Alemanya fa 18 anys per la palamosina Olga Cobos i l’eslovac Peter Mika, després de col·laborar a reconegudes companyies com Rui Horta S.O.A.P. Dance Theatre (Frankfurt), Russel Maliphant Company (London) o Ballet Gulbenkian (Lisboa), on l’Olga va ser primera ballarina. Cobosmika Company crea obres d’alta qualitat amb destacats col·laboradors de diverses disciplines, i amb la pedagogia com un dels aspectes clau en la seva trajectòria.

‘Praise’, de Cobosmika Company, s’oferirà al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 6 €. A banda d’Olga Cobos i Peter Mika, també actuen els ballarins Nathanael Charrol i Ines Massoni.

‘Yomimuà’, amb el ballarí blanenc Arnau Pérez

L’altra espectacle que ha programat el Teatre de Blanes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, també coincidint amb un diumenge. Serà el 13 de maig, i es tracta de ‘Yomimuà’. Aquesta segona actuació tindrà un marcat accent blanenc, ja que està protagonitzada pel ballarí nascut aquí, Arnau Pérez de la Fuente.

El jove coreògraf i intèrpret està cursant actualment estudis superiors de dansa contemporània al Conservatori Superior de Dansa Maria de Ávila a Madrid. Premiat com a joveníssim talent al certamen de creadors de la Comunitat de Madrid i intèrpret en peces de coreògrafes com Sharon Frigman, Guido Sarli, Victòria P. Miranda o Fernando Magadan, va ser seleccionat per a Me, myself and I, una iniciativa del Certamen Coreogràfic de Madrid.

Ara, presenta a Blanes Yomimuà, on explica com dins de cada persona existeix un univers sencer, tot i que realment una part de nosaltres mateixos es reflecteix en els altres. Parteix de la premissa que hi ha una primera impressió física que inevitablement dóna informació sobre la nostra persona, però també planteja la pregunta de si, a l’hora de relacionar-nos, som nosaltres mateixos o és el nostre entorn qui ens arrossega a comportar-nos d’una determinada manera.

Yomimuà tracta de trobar la llum interior que defineix a cada persona, i ho fa a través de l’expressió en el moviment. L’espectacle també s’ha programat perquè tingui lloc a les 7 de la tarda amb el mateix preu d’entrada: 6 euros.

NOVA PROGRAMACIÓ GENER-JUNY 2018 TEATRE DE LA COSTA BRAVA SUD

24/01/2018

Us presentem la nova programació dels teatre de Lloret i Blanes, Teatre de la Costa Brava Sud, on trobareu tot el que us hem preparat fins al mes de juny.


Arxiu adjunt en PDF


Aquest Nadal regala Teatre de la Costa Brava Sud

29/12/2017

Si encara buques regals de Nadal, aquí tens un avançament de la nova programació dels teatres de Blanes i Lloret. Regalar Teatre és sempre una bona opció!


Arxiu adjunt en PDF


Avançament de la nova programació dels Teatres de la Costa Brava Sud

22/12/2017

Els teatres de Blanes i Lloret us desitgem un bon Nadal i us avancem un petit tast de la nova programació teatral que començarà el 2018.

 


Arxiu adjunt en PDF


El Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes i Lloret inclou 50 propostes en la vuitena programació conjunta.

13/09/2017

La nova cartellera començarà el 24 de setembre presenta 18 muntatges professionals. La resta són a càrrec d’entitats locals i espectacles infantils de qualitat adreçats a tota la família

 


Arxiu adjunt en PDF


11/07/2017

NOVA TEMPORADA DE TEATRE DE LA COSTA BRAVA SUD 2017

09/01/2017

Descobreix la nova temporada de Teatre de la Costa Brava Sud! Entrades ja a la venda!


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.teatredelacostabravasud.cat

Nota Premsa

19/01/2017

El Teatre de la Costa Brava Sud programa 55 espectacles per al primer semestre del 2017

Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat Carulla, entre d’altres, destaquen en la setena programació conjunta que es gaudirà a Blanes i Lloret


Lloret de Mar / Blanes, 19 gener 2017
.- Lloret de Mar i Blanes presenten la setena programació conjunta del Teatre de la Costa Brava Sud que, una vegada més, significarà l’ocasió per poder gaudir en viu i en directe de destacats noms propis de l’escena catalana a les dues sales. Fins al proper mes de juny hi haurà en cartell un total de 55 espectacles, 19 dels quals són professionals.

El cartell pels primers sis mesos del 2017 el completen d’altres propostes protagonitzades i organitzades per entitats i grups locals, així com cicles propis i per al públic familiar i infantil. Els espectadors de les dues sales podran gaudir del bon fer d’actors i actrius tan coneguts com Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat Carulla, entre d’altres.

Una vegada més, la portada de la programació del Teatre de la Costa Brava Sud ha volgut sortir de la rutina i ser provocativa. Per això, allunyant-se d’imatges més clàssiques, s’ha optat per un encantador gosset que, en clara referència escènica, vesteix un tutú de ballet i un llacet de gala per anar al teatre i veure qualsevol dels espectacles: http://www.teatredelacostabravasud.cat/calendari/?view=all

Tres destacades comèdies amb actors mediàtics a la sala de Blanes

En la programació professional del Teatre de Blanes s’ha apostat per dur-hi tres destacats espectacles que tenen com a comú denominador estar protagonitzats per actors mediàtics i estar inscrits en el gènere de la comèdia. Cronològicament la primera arribarà el 19 de febrer: Orgasmos, que protagonitzen Sam Sánchez i Roger Pera amb música de Pep Sala. Més que adequada per festejar Sant Valentí, que s’haurà celebrat dies abans, es tracta d’una divertida obra de Dan Israely sobre els dos sexes, amb les seves diferències, virtuts i debilitats.

Roger Coma i Ramon Madaula –aquest darrer en la doble funció d’actor i director- protagonitzen L’electe, programada pel 21 de maig. Precedida per l’èxit de públic que l’ha seguit allà on ha anat, ens parla d’un jove polític que acaba de ser escollit president i que, quan està preparant el seu primer discurs, se n’adona que pateix un terrible tic nerviós. Si no aconsegueix superar-lo, farà el ridícul més espantós.

Per tancar el trio de comèdies mediàtiques, el 3 de març serà el torn de l’espectacle revelació de la temporada 2015-2016: El Test, amb Sergio Caballero, Carme Poll, Clàudia Costa i David Vert. Un simple test de personalitat anirà despullant els secrets més profunds de les dues parelles protagonistes. Elaborat per una exitosa i mediàtica psicòloga, planteja qüestions com ara: què escolliries? 100.000 euros ara mateix o 1 milió d’aquí a 10 anys?

Cicle Emergent amb noves companyies i Cicle Dansa a Blanes i Lloret

L’escenari del Teatre de Blanes aposta aquesta nova temporada per donar cabuda a d’altres espectacles de qualitat que es mouen en circuits alternatius. Es tracta del Cicle Emergent, amb companyies que, tot i no ser encara massa conegudes, sí que estan començant a ser reconegudes pel públic. HI haurà tres funcions.

La primera és Nebraska, l’adaptació del Premi de Teatre dels Premis Recvll 2012 que signa Jordi Portas. Després de denegar-li la darrera al·legació, Tom Martin, acusat d’haver segrestat i assassinat 106 persones en un teatre, espera l’execució al corredor de la mort en una presó de l’estat nord-americà que dóna nom a l’obra. La protagonitzen Joan Vilar, Pere Cuadrench i Marga Torres i es farà l’11 de març, el dia abans de la festa dels Premis Recvll que també s’allotjarà en aquesta sala.

Les altres dues propostes són d’una banda l’espectacle audiovisual Supertramp Music Tour –el 25 de març-, on es reviu la música dels discs més emblemàtics de la coneguda banda, a través de la formació de tribut X-Tramp Show. De l’altra, el 8 d’abril arribarà Explica’m un conte, d’Elisenda Guiu, una història agredolça sobre la necessitat d’estimar i el poder de perdonar.

Un altre cartell propi dins la programació, que en aquest cas es farà a Blanes i Lloret, és el Cicle Dansa amb motiu del 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa. Coincidint amb aquest mateix dia, a Blanes s’oferirà From lost to the river, de Xevixavixou. Està pensat per a tot tipus de públic, i té un estil desenfadat i apte tant per a neòfits en la matèria com pels entesos.

L’endemà d’aquesta actuació, el 30 d’abril, hi haurà un canvi de registre que encara eixamplarà més el ventall de públic que podrà fruir-lo: la companyia Forever Rey del Pop estrena Minner Michael, un homenatge al rei del pop que combina la seva essència amb el hip hop, acompanyats de saxo, veu i claqué. A Lloret es completarà el Cicle Dansa amb una conferència ballada de Toni Jodar que es farà el 19 de març.

Cinema en l’Escena Local i aniversaris d’entitats a Blanes

El més destacat dels espectacles de l’Escena Local és la doble sessió de cinema que dels dies 6 i 9 d’abril a Lloret i Blanes, respectivament. Primer es projectarà a Lloret Vida en Sombras, un clar exponent del cinema maleït, pel·lícules gens conegudes pel gran públic, que es van avançar al seu temps i amaguen un geni al seu darrera. En aquest cas es tracta de Llorenç Llobet-Gràcia, que va dirigir el film l’any 1948.

Per la seva banda, el 9 d’abril es projectarà al Teatre de Blanes El Cor del Pi Negre, el particular homenatge que ret el cineasta blanenc Jaume Pujadas a Llorenç Llobet-Gràcia. La pel·lícula va ser seleccionada a la Secció Oficial a Competició Noves Visions en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges de 2016, i en totes dues projeccions es comptarà amb la participació del seu director.

A Blanes l’Escena Local es completarà, entre d’altres, amb dues propostes musicals que marcaran en tots dos casos la celebració d’un aniversari. El 19 de març es farà el Concert dels 50 anys de la Cobla del Col·legi Santa Maria, que actuarà amb la Principal de la Bisbal, i el 14 de maig hi haurà el primer dels tres concerts de celebració del 20è aniversari del Cor de Cambra Sota Palau.

Noms consagrats per a la sala Lloret.

El Teatre de Lloret dóna el tret de sortida al primer semestre de la Programació Estable de 2017 amb una programació que inclou un total de 33 propostes de teatre, música i arts escèniques.

Formalment la temporada arrencarà el dissabte 27 de gener, amb un espectacle del director gironí Ferran Joanmiquel (21 h) titulat, Tamar. La filla de Chagall que relata la història d’una jove jueva que passa per una etapa difícil: la política, una relació fallida, la rebel·lia contra la visió familiar de tenir tan present el passat sefardí...,I es tancarà el 2 de juny amb Infàmia, una reflexió sobre l’ofici de l’actor.

Dues comèdies destacades

El bon pare, una tragicomèdia dirigida per David Plana, arribarà a Lloret l’11 de febrer, un espectacle que gira entorn a la figura masculina i la paternitat. Mentre que la versió teatral del llibre de l’actor i cantant, Pablo Carbonell, El Mundo de la tarántula, es podrà veure el 13 de maig. Un espectacle a mig camí entre el monòleg i el musical, on Pablo Carbonell narra, amb franquesa i sentit de l’humor la seva vida, des de la seva infantesa fins als seus projectes més recents.

La programació més mediàtica es complementa amb Infàmia, una obra escrita i dirigida per Pere Riera, autor de l’aclamada Barcelona, i interpretada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Moliner i Francesc Ferrer que arribarà a Lloret el 2 de juny, i La música de les paraules, un espectacle protagonitzat per Montserrat Carulla, on la veterana actriu oferirà una lectura dramatitzada, amb acompanyament musical, per parlar de la seva experiència vital i professional, de la seva retirada dels escenaris i de l’amor que professa al seu país a partir de textos propis i de diversos autors. Un espectacle intimista, tendre i divertit alhora, que vol arribar al cor, amb l’emoció que només una gran actriu com ella pot infondre a aquests textos.

Entre les novetats del cartell d'aquest primer semestre, cal destacar la programació d'un cicle de màgia per a grans i petits. Tres espectacles que preñen la màgia i l’humor com a fil conductor, i que permetran gaudir a tota la familia. Els tres espectacles de màgia seran Raphael Capri (5 de febrer), el Mag Xavi el (8 d’abril) i Brando y Silvana (21 de maig). Totes tres actuacions comptaran amb tres mags teloners de Lloret de Mar, Joan Herrera, Josep Vidal i Eduard Juanola. A més, una de les actuacions s’ha programat al Puntet amb la voluntat de sumar-se al 25è aniversari del Casal de Joves de Lloret.

Objectiu: captar públic jove

Amb l’aposta que ha fet Lloret per les polítiques de creació i fidelització de públics i situar els ciutadans en el centre de les estratègies del teatre s’ha apostat per programar tres espectacles destinats al públic jove i que són: Marabunta (24 de març), Ragazzo (24 de febrer) i Poltrona-Pla presenten: projecte PP (26 de març). A més, tots els joves d’entre 16 i 29 anys tindran accés a aquests tres espectacles al preu de 12 euros.

Es consolida el Lloret Espai Off

El Lloret Espai Off és una línea d’espectacles de petit format que va néixer la primavera 2014 amb la voluntat de donar a conèixer el teatre de Lloret al públic. Amb el temps, s’ha convertit en la línea de més èxit del teatre lloretenc, exhaurint localitats en totes les obres programades en les darreres edicions. Per aquesta temporada es presenten tres espectacles nous, Ventura (17 de febrer) que tria l’Hostal Vila del Mar com a escenari, Ragazzo (24 de febrer) que es farà a l’escenari del teatre i Les dones sàvies (12 de maig) que ha escolit Els locals parroquials per a portar-hi el públic.

Notícies anteriors:    1  2  3  …  »   

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Lloret de Mar    ·   Pl. Germinal Ros, 1 – 17310 (Lloret de Mar)   ·    CIF P1710200E   ·    agibert@lloret.cat   ||   Ajuntament de Lloret de Mar   ·   Plaça de la vila num 1 17310 Lloret de Mar   ·   CIF: P1710200E   ·   T.972 36 18 35

© 2018 Teatres de Blanes   ·   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   ·   CIF P1702600F  ·   acatalan@blanes.cat   ||   Ajuntament de Blanes   ·   Passeig de Dintre, 29 17300 Blanes   ·   CIF: P1702600F   ·  T.972 35 84 73

Avís legal i política de privacitat  |  RSS