Veure tota la programació

Notícies

CICLE DE DANSA AL TEATRE DE BLANES AMB "PRAISE", de Cobosmika Company i "YOMINUA", d'Arnau Pérez

26/04/2018

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d’abril s’ha programat ‘Praise’, i el 13 de maig s’oferirà ‘Yomimuà, del ballarí blanenc Arnau Pérez

Blanes, 26 abril 2018.- Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa que se celebra cada any el 29 d’abril, el Teatre de Blanes ha programat dos espectacles d’aquesta art escènica pensats per agradar tant als entesos com als neòfits en la matèria. El cicle s’encetarà precisament coincidint amb la jornada commemorativa, de manera que aquest proper diumenge a les set de la tarda s’oferirà ‘Praise’, de Cobosmika Company.

Praise és una co-creació d’Olga Cobos i Peter Mika, i es nodreix de l’experiència de viure prop del mar i poder treballar amb la seva inspiració i les diferents textures que s’aconsegueixen dins aquest element. Els dos coreògrafs han aprofitat aquest punt de partida per desenvolupar noves textures de moviment a nivell físic. El resultat és un espectacle atrevit, explosiu i virtuós que  barreja la dansa amb la improvisació, i que incorpora elements de les arts marcials i el teatre físic.

La companyia va ser creada a Alemanya fa 18 anys per la palamosina Olga Cobos i l’eslovac Peter Mika, després de col·laborar a reconegudes companyies com Rui Horta S.O.A.P. Dance Theatre (Frankfurt), Russel Maliphant Company (London) o Ballet Gulbenkian (Lisboa), on l’Olga va ser primera ballarina. Cobosmika Company crea obres d’alta qualitat amb destacats col·laboradors de diverses disciplines, i amb la pedagogia com un dels aspectes clau en la seva trajectòria.

‘Praise’, de Cobosmika Company, s’oferirà al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 6 €. A banda d’Olga Cobos i Peter Mika, també actuen els ballarins Nathanael Charrol i Ines Massoni.

‘Yomimuà’, amb el ballarí blanenc Arnau Pérez

L’altra espectacle que ha programat el Teatre de Blanes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, també coincidint amb un diumenge. Serà el 13 de maig, i es tracta de ‘Yomimuà’. Aquesta segona actuació tindrà un marcat accent blanenc, ja que està protagonitzada pel ballarí nascut aquí, Arnau Pérez de la Fuente.

El jove coreògraf i intèrpret està cursant actualment estudis superiors de dansa contemporània al Conservatori Superior de Dansa Maria de Ávila a Madrid. Premiat com a joveníssim talent al certamen de creadors de la Comunitat de Madrid i intèrpret en peces de coreògrafes com Sharon Frigman, Guido Sarli, Victòria P. Miranda o Fernando Magadan, va ser seleccionat per a Me, myself and I, una iniciativa del Certamen Coreogràfic de Madrid.

Ara, presenta a Blanes Yomimuà, on explica com dins de cada persona existeix un univers sencer, tot i que realment una part de nosaltres mateixos es reflecteix en els altres. Parteix de la premissa que hi ha una primera impressió física que inevitablement dóna informació sobre la nostra persona, però també planteja la pregunta de si, a l’hora de relacionar-nos, som nosaltres mateixos o és el nostre entorn qui ens arrossega a comportar-nos d’una determinada manera.

Yomimuà tracta de trobar la llum interior que defineix a cada persona, i ho fa a través de l’expressió en el moviment. L’espectacle també s’ha programat perquè tingui lloc a les 7 de la tarda amb el mateix preu d’entrada: 6 euros.

Notícies anteriors:    1  2  3  …  »   

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Lloret de Mar    ·   Pl. Germinal Ros, 1 – 17310 (Lloret de Mar)   ·    CIF P1710200E   ·    agibert@lloret.cat   ||   Ajuntament de Lloret de Mar   ·   Plaça de la vila num 1 17310 Lloret de Mar   ·   CIF: P1710200E   ·   T.972 36 18 35

© 2019 Teatres de Blanes   ·   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   ·   CIF P1702600F  ·   acatalan@blanes.cat   ||   Ajuntament de Blanes   ·   Passeig de Dintre, 29 17300 Blanes   ·   CIF: P1702600F   ·  T.972 35 84 73

Avís legal i política de privacitat  |  RSS