Veure tota la programació

Notícies

El Teatre de Blanes acull diumenge una fresca i lúdica adaptació del shakesperià "SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU"

16/11/2018

Públic i crítica han aclamat unànimement la versió alegre i juganera amb el segell de la Cia "Els Pirates Teatre" : música en directe, ritme trepidant i divertiment intel.ligent.

Blanes, 15 de novembre de 2019. La programació professional del Tetre de la Costa Brava Sud es vesteix de festives gales diumenge vinent amb motiu d'acollir a l'escenari del Teatre de Blanes l'adaptació de tot un clàssic amb lletres majúscules: Somni d'una nit d'estiu, de William Shakespeare. Arriba a Blanes precedida per l'aclamació unànime que li han dedicat públic i crítica, que coinideixen en afirmar que es tracta del somni "més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare".

Els encarregats d'questa nova versió, la Cia "Els Pirates Teatre" ja són en sí mateixos una garantia que així serà. Justament la confusió volguda entre somni i realitat que planteja l'immortal autor és la que va atraure més a la veterana companyia a submergir-s'hi de ple. De fet, la companyia deu el seu nom al primer espectacle amb què es va donar a conèixer: Els Pirates, de Gilbert i Sullivan, i fins al moment ja és responsable d'un total de 28 espectacles.

Al Somni d'una nit d'estiu que es podrà veure al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda hi ha una mica de tot. Un els aspectes més sorprenents és la barrreja eclèctica de personatges: Teseu i Hipòlita, provinents de la llegenda clàsica: Oberon, extret de llegendes celtes; Titània, nom que dóna Ovidi a la deesssa Diana; la companyia d'artesans que procedeix del teatre popular anglès; les fades, follets i altres personatges fantàstics; i uns enamorats que poden ser de qualsevol lloc i època. Tota aquesta barreja inclou personatges coneguts popularment pel públic de l'època i d'altres totalment inventats.

Tota aquesta amalgama d'identitas conviuen en un text que barreja la comèdia més popular amb una poesia fosca que arriba a nivells de crueltat elevats, però que acaba amb un happy end no exempt de certa amargor. Es tracta d'una festa escènica que una companyia com Els Pirates Teatre tracta amb la seva marca de la casa més apreciada: música en directe, ritme trepidant i interacció amb el públic per oferir una versió festiva i directa del text de Shakespeare.

 

Notícies anteriors:    1  2  3  …  »   

Organitza: Amb el suport de:

Teatre de Blanes Ajuntament de Blanes Teatre de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Lloret de Mar    ·   Pl. Germinal Ros, 1 – 17310 (Lloret de Mar)   ·    CIF P1710200E   ·    agibert@lloret.cat   ||   Ajuntament de Lloret de Mar   ·   Plaça de la vila num 1 17310 Lloret de Mar   ·   CIF: P1710200E   ·   T.972 36 18 35

© 2019 Teatres de Blanes   ·   c/ Roig i Raventós, 2 - 17300 (Blanes)   ·   CIF P1702600F  ·   acatalan@blanes.cat   ||   Ajuntament de Blanes   ·   Passeig de Dintre, 29 17300 Blanes   ·   CIF: P1702600F   ·  T.972 35 84 73

Avís legal i política de privacitat  |  RSS