UNIVERSOS PARAL·LELS. SUSPÈS

AULA MUNICIPAL DE TEATRE DE LLORET

Suspès
Divendres 16 d'octubre | 21:00 h

Sinopsi:

Una relació; infinites possibilitats. És possible que tot el que has fet i no has fet mai coexisteixi en una mateixa realitat? La física quàntica i la teoria de la relativitat ens diuen que és possible que formem part d’un multivers, que podrien existir universos paral·lels amb altres versions de nosaltres mateixos i vides diferents.

Universos Paral·lels combina el que és eteri amb la vida quotidiana, el que imaginem amb fets tangibles, i revela que cada desenllaç potser no és més que la primera etapa d’una llarga cadena de conseqüències. La Marianne, professora de física quàntica, i l’Àlex, un simple apicultor, viuen una història d’amor amb múltiples itineraris i vicissituds, en què el que passa en la realitat es combina amb tot allò que hauria pogut ser. L’Aula de Teatre de Lloret adapta aquesta brillant comèdia dramàtica i romàntica de Nick Payne, un dels autors més reconeguts de l’escena teatral contemporània.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP

El grup de l’Aula de Teatre de Lloret de Mar fa anys que prepara una obra per temporada per representar-la al Teatre Municipal el mes de maig o juny. Enguany, la data prevista era al maig i, per causa de la COVID-19, l’obra no es va poder estrenar. Es va estrenar el 26 d’agost al FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) i, finalment, la podem veure a Lloret.

Fitxa Artística:

Basat en textos de NICK PAYNE

Direcció: Joan Romà Ortiz

Amb:

Cristina Carbó

Alicia Herreros

Sergio Fidemraizer

Noelia Martínez

Marta Moreno

Sandra Agustí

Montse Xirgu

Laia Barberà

María Rodríguez

Música de Sergio Fidemraizer

Il.luminació : Joan Romà Ortiz

Vestuari : Aula de Teatre

Tècnica llums: Sílvia Soliguer

Producció: Inma Casas

Agraïments: Espais Escènics Gruart i Teatre de Lloret

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR