LA CUINA
CIA. PIRATES TEATRE
DE LAURA ALBERT, INSPIRADA EN LA CUINA D'ARNOLD WESKER
CATALÀ
Catalunya, regió mundial de la gastronomia 2025.
La història d’un restaurant emblemàtic que intenta sobreviure a Barcelona.
SINOPSI
Entre plats, olles i amenaces, comença una jornada laboral a la cuina del Minvant, l’històric restaurant de menús de la família Marango, que ha passat de generació en generació, al barri del Raval de Barcelona. Abans, era una de les cuines més reconegudes de la capital, i ara intenta sobreviure a la pressió turística i especulativa d’aquesta ciutat. Fins on podrà bullir l’olla?
L’actriu i dramaturga Laura Aubert i la companyia Els Pirates, s’inspiren en el clàssic contemporani La cuina, d’Arnold Wesker, per reubicar el drama en la Barcelona dels nostres dies i acostar-lo a la seva teatralitat, farcida de música i de fregolismes vertiginosos.
FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Laura Aubert
Inspirada en La cuina d’Arnold Wesker, a partir de la traducció de Jordi Bordas i Coca
Direcció: Adrià Aubert
Repartiment: Laura Aubert, Llorenç González, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau
Una producció d’Els Pirates Teatre i la Sala Beckett.
Amb el suport del Convent de les Arts d’Alcover i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Escenografia: Enric Romaní
Il·luminació: Dani Gener
Vestuari: Maria Albadalejo
Composició musical: Ariadna Cabiró
So: Damià Duran
Coreografia i moviment: Robert González
Arranjaments instrumentals i material sonor: Pere Gual
Caracterització: Eva Fernández
Fotografies promocionals: Sergi Panizo
Tràiler: Marta Caravaca
Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono
Ajudant de direcció: Carla Coll
Atrezzo i producció: Montse Farrarons
Producció executiva: Marina Marcos
Comunicació i premsa: Anna Castillo i Ester Cánovas
Estudiant en pràctiques de regidoria (El Timbal): Xènia Arenas
Agraïments: Enric Aragonès, Santi Aubert, Joana Blanch, Camila Espinoza, Aura Foguet, David Prieto i molt especialment, al restaurant Mas Ros, al menjador de La Beckett, a la Família Farrarons i a Pepa Bar a Vins per obrir-nos les seves portes i explicar-nos les seves experiències.
Debat post funció organitzat amb l'equip artístic de l'espectacles organitzat pels Amics del Teatre de Lloret i conduït per Recomana.cat.