LA CUINA

CIA. PIRATES TEATRE

Comprar
17 €
divendres 5 de desembre | 20:00 h
Durada: 1 hora 40 minuts

DE LAURA ALBERT, INSPIRADA EN LA CUINA D'ARNOLD WESKER

 

CATALÀ

Compartir

Catalunya, regió mundial de la gastronomia 2025.

La història d’un restaurant emblemàtic que intenta sobreviure a Barcelona.

 

SINOPSI

Entre plats, olles i amenaces, comença una jornada laboral a la cuina del Minvant, l’històric restaurant de menús de la família Marango, que ha passat de generació en generació, al barri del Raval de Barcelona. Abans, era una de les cuines més reconegudes de la capital, i ara intenta sobreviure a la pressió turística i especulativa d’aquesta ciutat. Fins on podrà bullir l’olla?

L’actriu i dramaturga Laura Aubert i la companyia Els Pirates, s’inspiren en el clàssic contemporani La cuina, d’Arnold Wesker, per reubicar el drama en la Barcelona dels nostres dies i acostar-lo a la seva teatralitat, farcida de música i de fregolismes vertiginosos.

 

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Laura Aubert

Inspirada en La cuina d’Arnold Wesker, a partir de la traducció de Jordi Bordas i Coca

Direcció: Adrià Aubert

Repartiment: Laura Aubert, Llorenç González, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau

 

Una producció d’Els Pirates Teatre i la Sala Beckett.

Amb el suport del Convent de les Arts d’Alcover i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Escenografia: Enric Romaní

Il·luminació: Dani Gener

Vestuari: Maria Albadalejo

Composició musical: Ariadna Cabiró

So: Damià Duran

Coreografia i moviment: Robert González

Arranjaments instrumentals i material sonor: Pere Gual

Caracterització: Eva Fernández

Fotografies promocionals: Sergi Panizo

Tràiler: Marta Caravaca

Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono

Ajudant de direcció: Carla Coll

Atrezzo i producció: Montse Farrarons

Producció executiva: Marina Marcos

Comunicació i premsa: Anna Castillo i Ester Cánovas

Estudiant en pràctiques de regidoria (El Timbal): Xènia Arenas

 

Agraïments: Enric Aragonès, Santi Aubert, Joana Blanch, Camila Espinoza, Aura Foguet, David Prieto i molt especialment, al restaurant Mas Ros, al menjador de La Beckett, a la Família Farrarons i a Pepa Bar a Vins per obrir-nos les seves portes i explicar-nos les seves experiències.

 

Debat post funció organitzat amb l'equip artístic de l'espectacles organitzat pels Amics del Teatre de Lloret i conduït per Recomana.cat.

 

Divendres
05
des