BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS

Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai per crear moments intensos i màgics

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2019
DURADA:  45 minuts
15.12.19

Preu General: 8 euros

Preu 0-5 anys: 5 euros

Edat recomanada: 0-5 anys

Aforament limitat a 150 persones

BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS
BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS

Us presentem un concert on oferirem als més menuts i a les seves famílies un repertori de peces musicals que volen ser un viatge a la història de la música negra, des dels ritmes tribals africans i les cançons espirituals fins al funk i la música disco, passant pel blues i el jazz.

La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment i és per això que no només serà un concert de música. Al llarg de l’espectacle, la dansa i el moviment també hi seran molt presents.

Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai. Aquesta disposició permet sentir-se immersos dins l’espectacle i formar part d’ell. Al mateix temps, els més menuts gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu crearà moments intensos i màgics.

Fitxa artística

Direcció Musical: Adrià Bauzó

Direcció Artística: Faló Garcia i Pellejà

Karol Green, veu

Faló Garcia i Pellejà , veu i guitarra

Adrià Bauzó , saxos

Pau Sánchez , acordió, saxo i baix

Andreu Vilar , vibràfon i percussió

Xavi Molina , clarinet, saxo

Producció: Black Music Festival 2018

Diumenge
15
des
Des de
8 €
Finalitzat
 
Des de
8 €
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR