ELS OCELLS. CIA. La Calòrica

Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2020
DURADA:  90 minuts
Dissabte 24 d'octubre | 21:00 h

Idioma: Català

 

 

 

Espectacle guanyador de dos premis de Teatre Barcelona (temporada 2018-1019) en les categories de Millor Espectacle de Petit Format i Millor Actor de Repartiment per Aitor Galisteo-Rocher.

Sinopsi:

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica  i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

Fitxa Artística:

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Pep Amròs

Dissabte
24
oct
Des de
18 €
Finalitzat