ELS OCELLS

Cia: La Calòrica

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
29.03.20 | 19:00 h

LA NOVA DATA DE L'ESPECTACLE TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 15 DE MAIG.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho abans del 31 de març, per correu electrònic a teatredelloret@lloret.cat o, sempre que estiguin les oficines obertes, trucant al 972 361835 de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Disculpeu les molèsties.

CELEBRACIÓ DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Teatre de Lloret

Idioma: Català

 

 

 

Sinopsi:

Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica  i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

Fitxa Artística:

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Pep Amròs

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR