ÁBREGO

Asociación andaluza de ardaleños y amigos de Ardales

Finalitzat
14.03.20 | 21:00 h

Venda anticipada d'entrades a :

  • Can Borràs i Carnisseria Merche (Mercat Municipal)
  • Taquilla del Teatre: del 9 al 13 de març de 17.00 a 19.00 h

i 1h abans de l'inici de l'espectacle

ESCENA LOCAL

Ábrego - Concierto flamenco és un quartet de flauta, saxo, guitarra i percussió format per quatre joves però experimentats músics de Cádiz, Málaga i Córdoba, músics del sud com Ábrego, que és el vent del sud-oest, càlid i humit.
Interpreten un repertori flamenc amb temes propis, adaptacions de clàssics de grans mestres com Paco de Lucía, Camarón , Enrique Morente , Miguel Poveda, etc. i cants tradicionals del flamenc, que, amb l’acompanyament de guitarra flamenca i percussió, obté uns resultats sorprenents, amb l’esplèndida adaptació per a flauta i saxo. Imitant el cant flamenc descobriran com aquest particular “cuadro flamenco” canta sense “cantaor”.
Integrat per Juan Diego Sáez, Javi León, Alberto Torres i Chicho Carmona, aquest quartet neix com una activitat didàctica del Conservatorio Profesional de Música Manuel Carra de Málaga , on els seus integrants són professors.


Aquest concert, on també intervindrà el Coro Rociero Bahía de Blanes, s’emmarca dins la commemoració del Dia de Andalucía que organitza la Casa d’Ardales de Blanes.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR