Cineclub Adler presenta: El viatge de la Marta (Staff Only)

Quinzena mallorquina.

Finalitzat
DURADA:  83 min
Dijous 27 de febrer | 21:00 h

Entrada gratuïta.

Descarrega't les entrades gratuïtes.

Recollida d'entrades gratuïtes 1 hora abans de la pel·lícula a la taquilla del Teatre de Lloret de Mar.

Sinopsi:

La Marta, una noia de 17 anys, se'n va de vacances a un ressort turístic del Senegal amb el seu pare i el seu germà petit. Les noves amistats de la Marta, que prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l'hotel que amb la seva pròpia família, tensaran la relació amb el seu pare i obligaran la família a parlar i mirar de comprendre's.

Sis anys després del seu debut amb La plaga, seleccionada a la Berlinale i gran triomfadora dels Gaudí, Neus Ballús torna als cinemes amb el seu primer film de ficció, un relat d'iniciació sobre la mirada neocolonial.

Sessió emmarcada dins la Quinzena mallorquina, reflexió al voltant del turisme que se celebra als teatres de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Premis:

Film presentat als festivals de Berlín, Sant Sebastià i Màlaga.

Què n'han dit:

“Potser perquè té 17 anys, l'edat límit entre l'adolescència i la vida adulta, la Marta veu fronteres per tot arreu, i per ella agafa un gran poder simbòlic el cartell de staff only de l'hotel on s'allotja, que separa el resort de la realitat." (Gerard Casau, TimeOut Barcelona)

“La cineasta elabora no només una devastadora mirada crítica sobre la qüestió del turisme contemporani, sinó també una ferma reflexió sobre la construcció de les nostres experiències a través dels records mediatitzats. Les càmeres tenen el poder de transformar un moment de tedi en una postal turística fantàstica, ens adverteix sense esperit moralitzant la pel·lícula, i malgrat semblar una obvietat, tots nosaltres, en un moment o un altre, ens deixem seduir pel miratge dels records prefabricats." (Paula Arantzazu Ruiz, Play)

Staff Only (Neus Ballús, 2019) País: Catalunya.  Projecció en DCP. VOC.

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR