CONCERT AMB SUU

Gènere: Pop

Finalitzat
PRIMER SEMESTRE 2020
DURADA:  90 minuts
Divendres 07 d'agost | 21:00 h

MESURES COVID-19

 El Teatre de Lloret respecta totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

Recordar que les distàncies físiques en l'aforament d'aquest espectacle estan determinades per les recomanacions de les autoritats en relació a la prevenció de la Covid-19. 

Obligació de portar mascareta

Cal respectar la distància de seguretat.

US RECORDEM QUE PER RAONS D’AFORAMENT, TOTS ELS MENORS DE 12 ANYS HAN DE TENIR L’ENTRADA GRATUÏTA DESCARREGADA PER ACCEDIR AL RECINTE. I HAURAN D’ANAR ACOMPANYATS DEL PARE, MARE O TUTOR LEGAL. SERÀ OBLIGATORI MOSTRAR L’ENTRADA GRATUÏTA DEL MENOR EN EL CONTROL D’ACCÉS INDICAT.

L’entrada i sortida de l’espai on es fa l’epectacle es farà de manera esglaonada. Us demanem si us plau que vingueu amb temps.

Cal seguir en tot moment les recomanacions del personal de sala.

Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil

Es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

Tot el material en paper de l’espectacle el podeu trobar a la pàgina web.

Trobareu dispensadors de gel higienitzant abans d’entrar.

Es recorda l’obligació de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries vigents en el moment de la celebració de l’espectacle.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

CARTELL ESTIUEJA
CARTELL ESTIUEJA

HEM EXHAURIT LOCALITATS PEL CONCERT DE SUU A LLORET I AMPLIEM AFORAMENT.

Amb totes les mesures de seguretat, ampliem aforament pel concert de SUU el 7 d’agost a l’Estiueja del Teatre de Lloret i el traslladem a 200 metres. Es farà a la plaça Germinal Ros, just a davant del Teatre.

És important que vingueu amb temps per accedir a l’espai i porteu la mascareta posada.

Sinopsi:

En només dos anys, Suu, el nom artístic de Susana Ventura, s'ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades. Va començar penjant a Instagram peces de les seves cançons i va acabar gravant el seu primer àlbum, Natural (Halley, 2018) amb el productor Carlos Avatar (El Kanka, El Niño de la Mortgage). El seu pop festiu i mixt, així com la seva forma de cantar tan natural i propera, ha captivat més de 70.000 seguidors a les xarxes socials i l'ha convertit en una aposta infal·lible en molts festivals i programació. Aquest 2020 va publicar el seu segon àlbum, Ventura , produït per Carlos Sadness, que ha aconseguit portar la seva música un pas més enllà. Un bon exemple són els seus nous senzills, Tant de Bo i Ets un Temazo, dues perles molt contagioses de pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR