LLORET ESPAI OFF - ESCENARI: COM MENJA UN CANÍBAL

CIA. La Virgueria

Comprar
12 €
DURADA:  90 minuts
Divendres 16 d'abril | 20:00 h

Butaques no numerades

Disposició perimetral del públic al voltant de l’espectacle

Idioma: Català

 

El Lloret Espai Off ens sol portar a veure Espectacles en llocs insòlits. Aquesta temporada, per poder mantenir i garantir totes les mesures sanitàries ocasionades per la Covid-19 el farem a l'escenari.  Però podem seguir veient bon teatre, com sempre. Lloret Espai Off - Escenari. US ESPEREM!

Antologia poètica de la fragilitat. Un espectacle amb deu artistes sobre l’escenari per explicar la història d’aquells a qui el sistema deixa de banda per no ser productius dins les regles del capitalisme.

 

SINOPSI:

Us heu plantejat mai que passa amb aquelles persones que no són "productives" pel sistema? La companyia teatral LaVirgueria parteix d'aquesta qüestió per crear! Com menja un canibal, un espectacle multidisciplinar amb teatre, expressió corporal, poesia visual, música i circ. Tot plegat permetrà parlar del que ens defineix com a espécie, sobre el que ens fa humans i sobre la solidaritat i la seva distància sobre la beneficiència i la caritat.

 FITXA ARTÍSTICA:

Autoria i direcció: Isis Martín i Aleix Fauró

Ajudant de direcció: Marina Fita

Intèrprets: Guillem Barbosa, Patrícia Bargalló, David Menéndez, Sílvia Capell, Maria Garrido, Guillem Gefaell, Carles Gilabert, Núria Montes, Maria Pau Pigem i Lara Renard

Moviment: Patrícia Bargalló

Disseny de llums: Luis Martí

Banda sonora: Clara Peya

Espai escènic: Sebastià Brosa, Paula Font i Paula González

Vestuari: Berta Riera

Fotografia: Anna Miralles

Gestió i altres màgies: Júlia Ribera

Regidoria: Olga Fibla

 

Producció: La Virgueria, Teatre Arnay (ICUB), Escena Nacional d'Andorra, Teatre Muncipal de Lloret de Mar 

Divendres
16
abr