LLORET ESPAI OFF - ESCENARI: VIDAS ENTERRADAS

L'Om Imprebís, Micomicón Teatro, Teatro Corsario i Teatro del Temple.

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
20.02.21

Idioma: castellà i català

6 històries de microteatre que tindran lloc a diferents espais del Teatre de Lloret 

Butaques no numerades

 

Espectacle recomanat per La Red de Teatros https://info.valladolid.es/lava/wp-content/uploads/2020/09/comisiones-artisticas-de-la-red.png

Aforament molt limitat per garantir totes les mesures sanitàries.

El Lloret Espai Off ens sol portar a veure Espectacles en llocs insòlits. Aquesta temporada, per poder mantenir i garantir totes les mesures sanitàries ocasionades per la Covid-19 el farem a l'escenari.  Però podem seguir veient bon teatre, com sempre. Lloret Espai Off - Escenari. US ESPEREM!

Espectacle que recupera la memòria de les persones que van ser assassinades durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, a través d'una sèrie de monòlegs que reconstrueixen el testimoni de sis protagonistes reals.

SINOPSI: 

“Vidas enterradas” és una obra que ens acosta als testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme, a través de la memoria dels seus fills, néts i besnéts recollit en el serial radiofònic “Vidas enterradas” del programa “A vivir que son dos días” de la Cadena Ser.

Teatralitzat per les comanyies L’Om Imprebís, Micomicón Teatro, Teatro Corsario i Teatro del Temple, amb textos de Mafalda Bellido, Juan Mayorga, Juan José Millás, Alfonso Plou, Laila Ripoll i Pepe Viyuela.

 

Dissabte
20
feb
Des de
15 €
Finalitzat
 
Des de
15 €
Finalitzat