LA TEMPESTA

CIA. Parking Shakespeare

Finalitzat
DURADA:  1h 45minuts
Dissabte 27 de març | 20:00 h

Idioma: català

Parking Shakespeare torna als escenaris amb la darrera obra de William Shakespeare per celebrar el desè aniversari de la companyia.

 

SINOPSI:

La nova proposta de la companyia és una peça per ser representada en sala, als teatres, i no a l’aire lliure com és habitual en aquesta companyia. És a més l’espectacle cloenda de la celebració dels 10 anys del naixement de la companyia. Amb La Tempesta retrobem tots els actors de la companyia  de nou en escena, com a final de festa.

Aquest nou projecte compta amb la direcció de Marc Rosich, que ha concebut un nou muntatge per la que fou la darrera obra de Shakespeare, amb la música d’en Marc Sambola, composada especialment per aquest espectacle, i a més, amb una cantant lírica en directe.

La Tempesta es una peça misteriosa i ritual, que barreja el pensament filosófic i politic, els recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca.

El text compagina densitat filosòfica i dramàtica amb els elements de comèdia vibrant. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies, sobre quina societat bastiríem en el cas que se’ns donés una segona oportunitat en una illa verge.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Adaptació i direcció: Marc Rosich

Pròleg a partir d’un fragment del llibre "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà.

Intèrprets: Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay

Música Original: Marc Sambola

Ajudant de direcció: Montse Butjosa

Direcció de moviment: Carme Milán

Vestuari i escenografia: Joana Martí

Disseny d’il·luminació: Antoni Font

Cap tècnic de gira: Pau Vila

Estudiant en pràctiques (El Timbal): Judit González

Disseny de cartell: Marc Vilaplana

Producció i Comunicació: Aina Bujosa

Direcció artística: Pep Garcia- Pascual

Una coproducció amb Xarxa Transversal.