ÈTER BROTA

CIA. Íntims Produccions

Finalitzat
DURADA:  75 minuts
Dissabte 08 de maig | 20:00 h

Espectacle sense text

Espectacle inclòs en el Circuit Nòmada de Fira Tàrrega.

ÈTER BROTA és un vers manllevat de Jacint Verdaguer, que dóna nom a aquesta peça.

 

SINOPSI: 

Des de la seva creació el 2012, la companyia Íntims Produccions, han estrenat tres espectacles: El Lloc i Wasted que hem pogut veure a Lloret i Pool (No Water), a més d’algunes peces breus. Es plantegen el seu treball en clau de recerca escènica. Éter Brota és el seu nou treball que podem veure a Lloret gràcies al Circuit Nomada de Fira Tarrega. En cada procés, treballen un horitzó de descoberta nou, que supera l’immediatament anterior i el posa en dubte, en un constant diàleg amb ells mateixos i amb el món sobre què és i què no és el teatre i de què val la pena parlar avui i aquí.

Èter Brota voldrà ser una al·legoria. Un conte que s’aparta de la lògica dominant. Una estructura de somni, per mitjà  de la qual explorem què és el que ens queda d’humans i d’animals. Si som natura o som antinatura. Si tenim encara alguna cos a aveure amb aquest món. Una dramatúrgia sense paraules que vol copsar la grandària de l’univers i la nostra petitesa, només amb un gest, amb tres cossos i unes quantes llums i sons. #Caminar #Marges

 

FITXA ARTÍSTICA: 

Dramatúrgia i direcció: Marc Cartanyà

Intèrprets: Isaac Baró, Oriol Esquerda i Sandra Pujol.
Assessorament de moviment: Mabel Olea
Espai escènic: Iolanda Monsó i Íntims Produccions
Espai sonor: Arnau Millà.
Il·luminació: Marc Salicrú.
Confecció vestuari: Olga Cuito.

Una producció d’Íntims Produccions. Coproducció amb FiraTàrrega, dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2020. Espectacle del Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Amb la col·laboració del Teatre Foment de Juneda i del Teatre de La Unió d’Alpicat.