TERRA DE TELERS

Una pel.lícula de Joan Frank Charansonnet //Cicle Cinema Gaudí

Finalitzat
PRIMER SEMESTRE 2021
DURADA:  118 minuts
dijous, 18 de març | 20:00 h
Compartir

Gènere: Drama històric

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova via. És l'any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no s erà fàcil. Els records d'una infància feliç, marcats per la industrialització, l'ànima viva d'una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l'espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l'únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia. 

Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d'una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubidada a la Catalunya Central).

Intèrprets: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinaya, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonnet, Sònia Guimerà.

 

Dijous
18
mar
Des de
4 €
Finalitzat