ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

D'Anna Maria Ricart

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2021
dissabte, 27 de novembre | 20:00 h
DURADA:  95 minuts

Espectacle inclòs en els actes de commemoració del 25N Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista.

Gènere: Teatre

Idioma: Català

Compartir

Un text compromès amb la veu de les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

 

SINOPSI:

Quan acaba una guerra?

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Un muntatge colpidor que arriba a Lloret després d’haver fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i que compta amb un repartiment de luxe, amb Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri,  Pep Pascual i la manresana Magda Puig.

•  Una producció de: Cultura i Conflicte i Teatre de l’Aurora

•  Amb la col·laboració de: Teatre Nacional de Catalunya

•  Amb la coproducció de: Temporada Alta 2020   

El projecte L'obra de teatre Encara hi ha algú al bosc forma part d'un projecte global, que sota el mateix títol inclou també un documental i una exposició fotogràfica. Podeu trobar tota la informació:

Vídeo: https://youtu.be/3foWMBR20jw

LA PREMSA DIU:

"Un relat imprescindible sobre la barbàrie" ARA

"Quan es veu la cura amb què s’ha cosit "Encara hi ha algú al bosc", s’entén que tot està servit per atrapar l’espectador i posar veu a la demanda de les víctimes. La humanitat és la millor medicina per ficar-se en un esbarzer i sortir-ne indemne. L’obra, amarga i dolça, emociona i enamora." EL PUNT

FITXA ARTÍSTICA:

  • Dramatúrgia: Anna Maria Ricart 
  • Direcció: Joan Arqué  
  • Intèrprets: Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri  
  • Música: Pep Pascual i Judit Farrés 

Dissabte
27
nov
Des de
24 €
Finalitzat