MARE DE SUCRE

Una producció del TNC i Escenaris Especials.

Finalitzat
1r SEMESTRE 2022
DURADA:  2 hores
diumenge, 24 d’abril | 18:00 h

ESPECTACLE INCLÒS A L'ABONAMENT TOP 

Espectacle en català 

Compartir

Mare de sucre de Clàudia Cedó, és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

Una obra que reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

 

SINOPSI:

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat la tutela del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Clàudia Cedó

Repartiment: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs Maria Rodríguez, Teresa Urroz.

Autora: Clàudia Cedó

Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials

Diumenge
24
abr
Des de
20 €
Finalitzat