CLASSE

Una producció de Sixto Paz

Finalitzat
1r SEMESTRE 2022
DURADA:  1 hora i 30 minuts
Dissabte 22 de gener | 20:00 h

ESPETACLE REPROGRAMAT 

És un espectacle de Sixto Paz Produccions en coproducció amb La Villarroel, dirigit per Pau Carrió i amb Pau Roca, Pol López i Carlota Olcina, en escena.

Sinopsi:  Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne de 9 anys perquè té dificultats per aprendre. Però al Brian i a la Donna, que s’acaben de separar, no els ha agradat mai l’escola, ni els professors. A ‘Classe’ assistirem a una reunió explosiva on afloraran diferències de classe, culturals, d’opinió, vitals i emocionals, que canviarà per sempre el futur dels tres personatges que no es posaran d’acord, encara que tots volen el millor pel nen. L’obra és un retrat de la realitat ple de preguntes sense resposta fet amb humor i tendresa, però que també vol ser un joc amb tres personatges encantadorament comuns, intel·ligents, deliciosos, carregats de raons, d’amor i desamor.

Fitxa artística:: Companyia: Sixto Paz Produccions . Direcció: Pau Carrió Repartiment: Pol López, Pau Roca i Carola Olcina . Autor: Iseult Golden i David Horan

Dissabte
22
gen
Des de
18 €
Finalitzat