BUFFALO BILL A BARCELONA

Bitò

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2022
DURADA:  70 minuts
dissabte, 26 de novembre | 21:00 h

Venda d'entrades a :

  • Casa Saladrigas de dimarts a divendres de 10.00 a 12.30 h
  • Taquilla del Teatre 1h abans de l'inici de l'espectacle
Compartir

Escena professional

Teatre // Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans junts en aquest muntatge sobre Buffalo Bill, el primer famós de la història.
Buffalo Bill no només va ser un mític explorador durant les guerres índies (la colonització dels EUA) o un reconegudíssim caçador de búfals, va ser el primer famós de la història.  Va tenir la “brillant “ idea de muntar un circ amb els supervivents de la conquesta de l’oest, amb cowboys i indis. L’èxit va ser tan espatarrant que Buffalo Bill es va convertir en una icona i alhora un mite de la masculinitat hegemònica que ha perdurat fins als nostres dies a través dels Westerns, gènere que ell va inventar. 
 
Raquel Sans, periodista, presentadora del telenotícies de TV3, excorresponsal a Washington i curiosa de mena necessita entendre Buffalo Bill. Entendre com un pastor de vaques va arrossegar masses, com va triomfar arreu del món, com l’alta societat l’adorava i per què a Barcelona la reacció no va ser l’esperada. En una surrealista entrevista, Bill i Sans viatjaran de les grans planures del Far West fins a la Barcelona de finals del segle XIX.
 
Un diàleg on es desgranen els motius pels quals l’ideal d’home rude i viril que encarnava Buffalo Bill sembla que no va entusiasmar la Barcelona de l’època.  
 
Ramon Madaula escriu i interpreta el personatge, i Mònica Bofill torna a dirigir el muntatge, després de l’èxit assolit amb Els Brugarol.

Autoria: Ramon Madaula Directors: Mónica Bofill Intèrprets: Ramon Madaula (actor) i Raquel Sans (periodista)

Dissabte
26
nov
Des de
15 €
Finalitzat