ESCAPE ROOM, la pel.lícula basada en l'existosa obra de teatre

Cicle Gaudí - Circuit estable de Cinema Català

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
Dijous 15 de setembre | 20:00 h

Venda d'entrades ONLINE

Venda presencial d'entrades a :

  • Casa Saladrigas de dimarts a divendres de 10.00 a 12.30 h
  • Taquilla del Teatre 1h abans de l'inici de l'espectacle

SOBRE EL FILM: Després de quatre temporades d'èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors, la comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt salta ara a la gran pantalla. El film està protagonitzat per Joel Joan (El nom), Paula Vives( Nit i dia), Ivan Massagué (El hoyo, Benvinguts a la família) i Mònica Pérez (Polònia).

El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d'Hèctor Claramunt, és una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins un escape room una de les opcions d'oci més en voga en l'actualitat. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses.

Escape Room: La Pel.lícula és la comèdia catalana de l'any, que combina elements de thriller i grans dosis d'humor per reflexionar sobre com actuem els éssers humans davant de situacions límit, el joc de confiança en els rols de parella i l'equilibri entre la veritat i la mentida.

Gèner: Comèdia i thriller Versió original : Català Any de producció: 2021 Productors: Arriska, Nakatomi, Focus Distribució: Filmax Premsa: Albert López, Judit Hernández

https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/escape-room/

Dijous
15
set
Des de
4 €
Finalitzat