FEM DANSA: 30 ELEFANTS SOTA UN PARAIGÜA

CIA. La Petita Malumaluga

Comprar
7 €
DURADA:  35 minuts
dg. 11.12.22

UNA JORNADA DEDICADA A LA DANSA AMB ESPECTACLES FAMILIARS I PER A TOTS ELS PÚBLICS

ESPECTACLE PER A NADONS

ESPECTACLE RECOMANAT PER LA RED DE TEATROS

Compartir

Espectacle en català

Preu: 7 € - 5 € per la compra de 4 entrades 

 

Fem Dansa és una iniciativa que va néixer el 2016, liderada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Un projecte que porta 6 anys creant un circuit de municipis compromesos a programar dansa i activitats formatives relacionades. L’objectiu és crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de dansa, així com la seva difusió, visibilitat i socialització i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística.

Els municipis que participen en aquesta edició del Fem Dansa són: Argentona, Cambrils, Celrà, La Garriga i Lloret.

 

Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles on la dansa, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.

 

SINOPSI:

Un vell mariner.  Fa molts anys.  Vaixell petit.  Setmanes al mar. Descobrir, diuen que per primera vegada, una terra fora de qualsevol brújula. Ovalada, llargaruda i desdibuixada. Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles. El  moviment, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció artística: Albert Vilà i Eva Vilamitjana

Guió i narració: Albert Vilà

Intèrpret: Eva Vilamitjana

Vestuari: Eva Vilamitjana i Albert Vilà

Escenografia: Albert Vilà

Producció: La petita malumaluga i Percussity Ltd

Amb el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ministerio de Cultura i L’Estruch Sabadell

Diumenge
11
des
Diumenge
11
des