CINECLUB ADLER PRESENTA: ALICIA EN LAS CIUDADES

Alice in the Cities - Alice in den Städten (Wim Wenders, 1974) Alemanya Occidental. 113 min. VOSE. Projecció en DCP.

Finalitzat
PRIMER SEMESTRE 2023
dijous, 1 de juny | 20:30 h

IMPRESCINDIBLES DEL BCN FILM FEST SANT JORDI: WIM WENDERS

SESSIÓ SENSE NUMERAR 

Compartir

SINOPSI: 

El periodista alemany Felix Winter recorre els Estats Units buscant inspiració per escriure un llibre que el seu editor acaba cancel·lant. Abans de tornar a Alemanya, coneix una dona a l'aeroport. No hi ha vols fins l'endemà, així que passa la nit amb ella. La dona desapareix, però li deixa un encàrrec: portar la seva filla a Amsterdam.

Comencem pel principi. És a dir, el film on Wenders troba la seva veu autoral. Una road movie inspirada per una novel·la de Peter Handke i que en certa manera anticipa l'univers de “Paris, Texas”.

Imprescindibles del BCN Film Fest Sant Jordi: Wim Wenders

Wim Wenders és un dels autors més innovadors de la seva generació. Va formar part del corrent cinematogràfic conegut com a Nou Cinema Alemany, que va ressituar al cinema germànic en el mapa de les cinematografies de referència europees. A més, el seu èxit amb “Paris, Texas” va revolucionar i va marcar tendència al cinema independent nord-americà. Enguany el BCN Film Fest Sant Jordi li dedica una retrospectiva i nosaltres ens hi sumem amb aquest cicle, que compta amb tres dels seus films més importants, recentment restaurats per la Wim Wenders Stiftung. Ens hi acompanyeu?

 

 

 

 

Dijous
01
jun
Des de
2 €
Finalitzat