CINECLUB ADLER PRESENTA: EL CIELO SOBRE BERLÍN

Wings of Desire - Der Himmel über Berlin (Wim Wenders, 1987) Alemanya Occidental-França. 128 min. VOSE. Projecció en DCP

Finalitzat
PRIMER SEMESTRE 2023
dijous, 15 de juny | 20:30 h
DURADA:  128 minuts

IMPRESCINDIBLES DEL BCN FILM FEST SANT JORDI: WIM WENDERS 

SESSIÓ SENSE NUMERAR 

Compartir

SINOPSI:

Dos àngels vaguen pel Berlín de la Guerra Freda. Només són visibles per nens i persones de bon cor. Malgrat no poder canviar el curs dels esdeveniments, reconforten totes les ànimes solitàries amb que es troben. Després de molts segles, un d'ells, infeliç amb la seva immortalitat, desitja convertir-se en humà. La seva fascinació per una jove trapezista li fa anhelar una vida on pugui sentir la felicitat i l'amor.

Acomiadem el cicle que hem dedicat a Wim Wenders amb un dels cims artístics de la seva carrera. Un film d'àngels que somnien amb ser mortals, guardonat a Canes i als Premis del Cinema Europeu.

Imprescindibles del BCN Film Fest Sant Jordi: Wim Wenders

Wim Wenders és un dels autors més innovadors de la seva generació. Va formar part del corrent cinematogràfic conegut com a Nou Cinema Alemany, que va ressituar al cinema germànic en el mapa de les cinematografies de referència europees. A més, el seu èxit amb “Paris, Texas” va revolucionar i va marcar tendència al cinema independent nord-americà. Enguany el BCN Film Fest Sant Jordi li dedica una retrospectiva i nosaltres ens hi sumem amb aquest cicle, que compta amb tres dels seus films més importants, recentment restaurats per la Wim Wenders Stiftung. Ens hi acompanyeu?

 

Dijous
15
jun
Des de
2 €
Finalitzat