UN ALTRE CONTE DE NADAL

Una producció de la Capital de la Cultura Catalana amb els Amics de la Música de Lloret, l’Associació Hispanoamericana i Muekka

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2023
divendres, 15 de desembre | 20:00 h

TEATRE MUSICAL 

Compartir

Espectacle inclòs en el comiat de la Capital de la Cultura Catalana 2023.

SINOPSI:

El Sr. Scrooge no creu en el Nadal, s'ha tornat avar, egoista i només pensa en els diners que tant li costen de guanyar. Una nit de Nadal se li apareix el fantasma del seu amic Marley i a partir d'aquí tot canviarà. UN ALTRE CONTE DE NADAL és una versió lliure inspirada en el conegut Conte de Nadal de Charles Dickens. Aquest cop, però el teatre i la música aniran agafades de la mà per explicar-nos aquesta història. Més de 50 intèrprets, cantants i músics de Lloret de Mar ompliran l'escenari per celebrar el Nadal amb aquest projecte de teatre comunitari. Només hi falteu vosaltres de públic!

 

FITXA ARTÍSTICA:

Els Amics de la Música de Lloret, la Asociación Hispanoamericana i el grup teatral Muekka, s’han unit juntament amb més de cinquanta lloretencs per crear aquesta versió del clàssic de Dickens, sota la direcció de Mery Yanes i la direcció musical de Elena Martorell en el marc de LLoret, Capital de la Cultura Catalana 2023.

Divendres
15
des
Des de
5 €
Finalitzat