META

Companyia Cicuta

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2023
dilluns, 18 de desembre | 20:00 h
DURADA:  45 minuts

DIA INTERNACIONAL DEL MIGRANT 

TEATRE DOCUMENTAL 

Compartir

Activitat inclosa en els actes de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023.

Un monòleg documental sobre la situació de les persones que migren per l’estret de Gibraltar, a través del nedador David Meca i les adversitat que va haver d’afrontar quan va creuar-lo tres vegades seguides l’any 2008.

 

SINOPSI:

Durant l’any 2018 van morir dues persones de mitjana al dia a les aigües de l’estret de Gibraltar. Des del 2014, 23.312 persones hi han perdut la vida. L’estret és una de les rutes migratòries més utilitzades i cada any arriben milers de persones a la costa, com ara el protagonista d’aquest monòleg, Ibrahima Diallo. Aquest jove va aconseguir creuar l’estret l’any 2018 i ara és entrenador de futbol infantil a Sabadell i, alhora, es dedica a aquest projecte: Meta.

Aquest espectacle visibilitza la situació de persones com l’Ibrahima, però ho fa posant el focus d’atenció en la història mediàtica del nedador David Meca quan va creuar l’estret nedant.

Quan acaba el monòleg, Ibrahima Diallo ofereix un debat per donar peu al públic a expressar inquietuds, dubtes i opinions, i així poder interactuar i conèixer amb més profunditat la seva història però també la de moltes altres persones que passen desapercebudes durant el monòleg.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Cicuta

Dramatúrgia: David Font

Text: Adrià Aparicio

Intèrpret: Ibrahima Diallo

Producció: Cicuta

Dilluns
18
des
Des de
10 €
Finalitzat