LAS ASAMBLEISTAS (LAS QUE TROPIEZAN)

El Terrat

Finalitzat
dijous, 4 d’abril | 21:00 h
DURADA:  90 minuts

Venda d'entrades ONLINE

Venda presencial d'entrades a :

Casa Saladrigas de dimarts a divendres de 10.00 a 12.30 h (només pagament amb targeta)

Taquilla del Teatre 1h abans de l'inici de l'espectacle

Compartir

Les nostres protagonistes porten anys i anys, segles, ensopegant una i altre vegada amb les mateixes pedres, els mateixos errors. Uns errors causats en la seva gran majoria per les lleis creades pels homes.

La deessa Némesis, farta de contemplar esta injustícia, decideix fer un encanteri a les dones per a que s’uneixin i prenguin consciència.

Liderades por Praxàgora, juntes hauran de  robar la roba dels homes i colar-se a l’assemblea per aconseguir així canviar les lleis establertes per altres més justes i igualitàries.

Però només tindran el temps d’una nit per creuar el gran bosc que porta fins al pujol on es celebra l’assemblea al despuntar el dia. I l’obscuritat del camí és plena de perills i miralls en els que veuran reflectides les seves pròpies vides.

Enfrontant-se a elles i a les seves pors, hauran de resoldre quines lleis son les que realment faran que tot canviï per fi, d’una vegada per totes i per sempre.

Aquestes assembleistes ens faran reflexionar a cop de riure a prop del nostre paper a la societat, obligant-nos a implicar-nos i prendre partit, ho vulguem o no.

Una adaptació del text clàssic de ‘Las asambleístas’, de Aristófanes.

Dramatúrgia i direcció: José Troncoso

Intèrprets: Sílvia Abril (Praxágora), Gabriela Flores (Geométrica),Olga Hueso (Serviciala), Pepa Rus (Lanzada), Maribel Salas (Diosa), Pepa Zaragoza (Lacia).

Espectacle en Castellà.

  • SI ESTÀS EN SITUACIÓ D’ATUR, LES ENTRADES AL TEATRE ET COSTARAN 3 €.

    A LA VENDA EL MATEIX DIA DE LA FUNCIÓ A LA TAQUILLA DEL TEATRE.

Dijous
04
abr
Des de
45 €
Finalitzat