TUMBALAFUSTA

Un projecte de La Ruta 40 amb Xavier Borbés i Pau Matas

Finalitzat
dissabte, 25 de maig | 19:00 h
Durada: 45 nimuts + joc lliure

EDAT RECOMANDA: A PARTIR DE 5 ANYS

SESSIÓ NO NUMERADA: ASSISTENTS REPARTITS,UNS EN SEMICERCLE AMB COIXINS A TERRA I LA RESTA A GRADES A L'ITALIANA

PACK FAMILIAR: PER LA COMPRA DE 4 ENTRADES , 5 € CADASCUNA

Compartir

Una coproducció de La Ruta 40, el Grec 2024 Festival de Barcelona i el Teatre de Lloret.

Espectacle guanyador de la Beca Mans 2024 de Viu el Teatre.

Espectacle per a públic a partir de 5 anys.

 

SINOPSI:

La Ruta 40, una companyia independent que ha creat una dotzena llarga d’espectacles des que va néixer l’any 2011 i que ha treballat sovint amb altres directors, intèrprets i creadors, proposa a dos artistes una col·laboració adreçada al públic més jove i que combina el teatre de text, el teatre d’objectes i la música. La fusta és l’element principal d’aquesta proposta, en la qual dos parells de mans mouen peces per l’espai i fan aparèixer paisatges, històries, jocs, preguntes, imatges, números, paraules... En aquest viatge imaginari, intèrprets i espectadors compartiran preguntes sobre com funciona el món que els envolta, acompanyant el constant procés de descoberta que és fer-nos grans.

L’espectacle és una creació conjunta de la companyia La Ruta 40, un col·lectiu escènic que tant treballa amb obres de text com afronta projectes de creació i que integren Alberto Díaz, Maria G. Rovelló, Albert Prat i Sergi Torrecilla. Amb ells hi ha Pau Matas Nogué, un dramaturg que ha escrit peces com Travy, a més de treballar amb el so i la música. Com a apassionat de la poètica dels objectes, hi serà un Xavier Bobés, de qui a Lloret hem vist Cosas que se olvidan fácilmente o El Mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai.

 

FITXA ARTÍSTICA

Creació i dramatúrgia: Xavier Bobés, Pau Matas, La Ruta 40. Direcció: Xavier Bobés, Pau Matas. Interpretació: Alberto Díaz, Sergi Torrecilla. Música: Pau Matas. Construcció d’elements escenogràfics: Pep Aymerich. Disseny d’il·luminació: Conchita Pons. Cap de producció: Maria G. Rovelló. Assessorament pedagògic: Laura Tamayo. Comunicació: Marta Fernández. Fotografia: Juanjo Marín. 

Agraïments: Nau Ivanow, Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat, Factoria SI, Col·legi de Teatre de Barcelona.

Dissabte
25
mai
Des de
7 €
Finalitzat