Els dies que vindran

Cineclub Adler

DURADA:  94 mins.
22.07.19

Teatre de Lloret

Dilluns, 22 de Juliol - 21:00 h

Sessió gratuïta. Reserva de localitats al Museu del Mar, al Puntet i al Teatre de Lloret.

Els dies que vindran (Carlos Marqués-Marcet, 2019) País: Catalunya. Durada: 94 min. Projecció en DCP. VOC.

 

Sinopsi:

Quan no fa ni un any que surten junts, la Vir i en Lluís descobreixen que estan esperant un fill. Durant nou mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, serem testimonis del tomb que farà la seva vida, les seves pors i alegries, les seves expectatives i les noves realitats que, durant l’embaràs, prendran forma davant seu.
En paraules de Carlos Marqués-Marcet (10.000 km, 13 dies d’octubre, Terra ferma), el seu nou film “és el relat minuciós d’aprendre a ser-ne tres quan no s’ha tingut temps d’aprendre a ser-ne dos”. El dies que vindran parteix de l'embaràs real de la seva parella protagonista (uns excel·lents David Verdaguer i Maria Rodríguez) per explorar amb sensibilitat els conflictes que sorgeixen en el moment de ser pares.

En motiu de la Festa Major de Santa Cristina, presentem el film del moment al teatre municipal. Un tros de vida fet cinema que té tots els números d’esdevenir un fenòmen similar al d’Estiu 1993. No us ho perdeu!

 

Premis:

Film guardonat amb la Bisnaga d'Or al millor film, i les de plata, a la millor direcció i a la millor actriu del Festival de Màlaga.

 

Què n’han dit:

“Cicles de vida capturats en una pel·lícula que és veritat i representació, que és document i joc, assaig i llibertat. Un film que ho és tot”. (Quim Casas)
“Un 'Boyhood' de l’embaràs, que no oblida que ser pares no és un tema de debat generacional (…) sinó una qüestió universal, que pertany al flux del temps, allò que mai para de rentar-nos la cara i aclarirnos el pensament”. (Sergi Sánchez, TimeOut Barcelona)
“En estreta col·laboració amb els seus actors, Marques-Marcet ha dut a terme una obra que és, alhora, veritat i mentida, relat construït i vivència real, drama naturalista i meditació sobre la maternitat com a experiència radical, transformadora”. (María Adell, Play)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR