FITAG presenta: CASTAÑUELA 70 + 50

Comèdia, musical, revista,... un espectacle que parodia l'espanya de finals de la Dictadura.

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2019
30.08.19

CASTAÑUELA 70 + 50

PUNTIDO TEATRO de Tafalla (Navarra) 

Divendres 30 d'agost de 2019

21.:00 h

Preu: 6 euros

Espectacle del FITAG MUNICIPIS

FITAG LLORET 2019
FITAG LLORET 2019

Lloret torna a ser un any més municipi FITAG (municipi que acull una obra del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) i aquest any actuaran la companyia Puntido Teatro de Tafalla (Navarra) amb l'obra CASTAÑUELA 70+50.

SINOPSI


CASTAÑUELA 70 + 50 Això era Espanya, senyors. I això és Castañuela 70, un espectacle teatral inclassificable. No és una comèdia, no és un musical, no és una revista, no és una bufonada...; però barreja una mica de tot això i més, amb l'objectiu de parodiar l'espanya dels darrers anys de la Dictadura. La circumstància política que l'obra es prohibís enmig d'un èxit extraordinari, la va convertir en un emblema generacional i un símbol històric del Teatre Independent. Un teatre que va acompanyar aquella dècada, la resposta social a un règim en hores baixes. Els autors d'aquell episodi van ser el Grupo Tábano i la banda Madres del Cordero.

Amb el mateix estil desenfadat, humor sarcàstic, personatges estereotipats, guió obert a la improvisació, a la imaginació, al joc..., el grup de teatre Puntido Teatro vol presentar aquella Espanya i aquell teatre independent dels setanta, perquè puguem riure de les coses que no han canviat tant i de l'espectacle polític actual, amb el mateix llenguatge que Castañuela.

 

PUNTIDO TEATRO:

El grup es va crear a Tafalla l'any 2011 i va sorgir a partir d'un grup de persones relacionades amb el Grupo Gabalzeka Teatro, també de Tafalla. Cuando Gabalzeka va celebrar el seu 40 aniversari va demanar a totes les persones que en algun moment havien format part del grup, així com també a tots els que havien assistit en algun dels tallers de teatre que ells havien realitzat, que col·aboressin amb ells per a celebrar aquest aniversari, això va propiciar el retrobament de diverses persones que es van plantejar crear un grup de teatre nou. Puntido Teatro és un grup molt nombrós, per aquest motiu normalment treballen en  2 o 3 muntatges a la vegada per perquè hi participin els més de 20 integrants de la formació.

FITXA ARTÍSTICA:

·Títol de l'espectacle CASTAÑUELA 70+50
·Gènere COMÈDIA-MUSICAL
·Autor JUAN MARGALLO
·Director JAVIER SALVO
·Regidor JAVIER SALVO
·Escenògraf JAVIER SALVO
·Il·luminador IOSU KABARBAIEN

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR