CICLE SHAKESPEARE: ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXTH

El “poder” de la monarquia.

Finalitzat
SEGON SEMESTRE 2019
DURADA:  95 minuts
18.10.19

Preu: 12€ venda anticipada - 14€ venda a taquilla

Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l'herència enverinada del pare, casos de corrupció i un suport popular en retrocés; ara cal sumar-li els fets del primer d'octubre: una comarca escocesa s'ha declarat insubmisa a l'autoritat monàrquica i l'intent de sufocar aquest aixecament per mitjà de la força no ha obtingut l'efecte esperat. És aquí quan el think tank de la monarquia es reuneix d'urgència per escriure el discurs més important de la carrera del rei.

El consell de creatius té una experiència molt dilatada al llarg dels segles en escriure discursos per a figures polítiques de primera línia. Ja eren seves les paraules pronunciades pels reis anglesos que van servir d'inspiració per al cicle de tragèdies històriques conegudes com Els reis de Shakespeare. Aquesta vegada, però, l'elaboració del discurs trobarà més entrebancs del que és habitual. Seran capaços de posar-se d'acord per consensuar un discurs que salvi la corona actual? O és que les monarquies no saben avançar sense deixar un reguer de sang al seu pas?

 

Una producció de la companya Laminimal.

FITXA ARTÍSTICA:


Direcció: Daniela De Vecchi

Dramatúrgia: Albert Pijuan

Interpretat per: Eloi Benet, Cris Codina, Esperança Crespí, Carles Cruces i Toni Figuera.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR