LA LUZ DE UN LAGO. ASSAIG OBERT

El Conde de Torrefiel

Comprar
Gratuït
diumenge, 14 de juliol | 19:00 h
DURADA:  60 minuts

Assaig obert

Fragment de l'obra

Transcendint els àmbits plàstics i visual, aquest muntatge empra eines sonores per explorar la imatge teatral i poètica

Gratuït amb invitació

Compartir

Sinopsi:

El sol ha tingut sempre un paper en les cracions escèniques de la compañía formada per Tanya Beyeler i Pablo Gisbert, però mai n’havia estat, com en aquest muntatge, l’element protagonista. Han arribat fins aquí a la recerca de maneres noves d’explicar històries que evitin la repetició de patrons i aconseguexin fer comprendre, o com a minin intuir, la complexitat dek món que ens envolta. Ho fan amb una crida a la imaginació i presentant en escena imatges intuïdes, revelacions o aparacions, unes metàfores visuals que están compester per la suma del so, el text, la el·luminació, els cossos del intèrpetrest i la materia, que en aquest cas pren la forma de fan i de matall. Que es pot esperar d’una proposta que aparta el sentit de la vista per centar-se en l’oïda?

T’ho proposa una copanyia que, amb la desena llarga d’espectacles que han creat desde e’any 2021 ( des de La Plaza, alGrec 2018, fins a Una imagen interior, un dels espectacles estrella del Grec 2022), han atret poderosament l’atenció del públic, la crítica, els programadors i el festival europèus.

Idea i creacció El Conde de Torrefiel  Tex i dramatúrgia Tanya Beyeler, Pablo Gisbert Interpretació Per determinar Concepció escenagràfica La Cuarta Piel, El Conde de Torrefiel  Disseny del so Rebecca Praga, Uriel Ireland  Disseny de la il·luminació Manoly Rubio Gracia Direcció i cooirdianció técnica Isaac Torres  Difusió i producción Alessandra Simeoni  Oficina d’administració Uli Vandenberghe  Producció executiva Cielo Drive, SL

Diumenge
14
jul