LLORET OUTDOOR SUMMER FESTIVA ."GRAN SONATA"

Cia. Le Puant

Gratuït
dimarts, 6 d’agost | 21:00 h
Durada: 50 minuts

Espectacles per a tots el públics

Gran Sonata, un espectacle ple d'humor i que no deixarà indiferent a ningú del públic.

Compartir

Sinopsi:

Gran Sonata és l'últim gran concert del gran compositor de l'època barroca Sr. Puant. El que no sap la gent, és que és un compositor una mica especial. I és que el Sr. Puant ha sigut l'elegit per a fer el seu últim gran concert a l'època actual.

Però el nostre protagonista no sap que a l'època actual també tenim teatres. Ell es pensa que els teatres orquestra per a fer el seu últim gran concert i haurà de buscar la manera: necessita algú del públic que sigui músic.

Dintre d'aquest gran embolic, podrem observar com és la vida del protagonista a les entranyes d'aquestes grades. Una part del seu camerino on tot s'hi val. Un món vestit de rosa on podrem intimar amb la vida del Sr. Puant i on el nostre protagonista somia, balla i juga a tenir aquella vida que fora els escenaris no té.

només existeixen a les èpoques antigues, ja que a l'època actual ho miren tot per aquells aparells rectangulars que en diuen televisió, mòbil o tauleta.

Així que decideix portar el seu propi teatre. El que passa que a la furgoneta no cap tot el teatre sencer, i només podrà portar la meitat de la platea i amb ella, les seves entranyes: un tros del seu camerino.

El que no sap el Sr. Puant, és que s'ha deixat els músics. I es pensa que el públic és la seva orquestra. Quan ho descobreixi, s'adonarà que no té Gran Sonata

 

 

Dimarts
06
ago
Gratuït