BREU VISITA GUIADA A LA GOLA DEL LLOP. ASSAIG OBERT

Col·lectiu Desasosiego

Comprar
Gratuït
divendres, 2 d’agost | 19:00 h

Assaig obert

Apuntat't!!!

Inscripcions a teatredelloret@lloret.cat

Compartir

Sinopsi:

Què s’amaga sota el teu llit mentre dorms? Què hi ha sota els teus peus quan et banyes al mar? Qui et mira des del fons del passadís? De què està feta la foscor? En aquesta visita podràs descobrir els engranatges de l'elaboració dels teus pitjors malsons. Des de l'esbós, disseny i confecció de dimonis, monstres, calfreds, i sorolls més esfereïdors, fins al seu repartiment i posterior recollida. Podràs conèixer la nostra fàbrica, els seus racons més amagats, i passejar-te per les profunditats de les nostres instal·lacions, i de les teves pors.

Amb més de cent mil milions d’usuaris des de la seva creació, La Gola del Llop t’obre les seves portes perquè gaudeixis d’una experiència tant terrorífica com acollidora, i tant pedagògica com perturbadora.

Breu visita guiada a la gola del llop és un espai de trobada entre persones inquietes i les seves pors, i també entre totes nosaltres. A partir d’un procés d’investigació realitzat amb infants i les seves pors, el segon espectacle del Col·lectiu Desasosiego ens convida a emprendre un viatge on podrem donar corda a la nostra imaginació i connectar amb el nostre instint de supervivència.

Divendres
02
ago