Lorca in Love: projecció al Youtube del Teatre de Lloret

CIA. Quantus Teatre

Projecció al Youtube del Teatre de Lloret 

Dimecres 13 de maig 19 h 

Quantus Teatre va estrenar aquest espectacle el mes d’abril de l’any 2018 dins del cicle LLoret Espai off del Teatre de Lloret per a commemorar el seu desè aniversari.

SINOPSI:

Amor de don Perlimplín con Belisa en su jardín. Aleluya erótica en cuatro cuadros y un prólogo i Retablillo de don Cristóbal formen la dramatúrgia d’aquest Lorca in Love. Del gran Federico García Lorca coneixem les grans tragèdies però poca cosa sabem dels seus textos en clau de comèdia. Amb aquestes dues obres Quantus Teatre presenta l’espectacle amb el títol Lorca in Love. Lorca ens parla d’amors i desamors, i d’infidelitat, en clau de comèdia i de tragèdia, satíricament, amb humor blanc i humor negre; ens presenta uns personatges que juguen al guinyol. Un compendi del corpus teatral d’un dels dramaturgs i dels poetes més importants de la llengua castellana. «Será necesario que las muchachas cierren sus abanicos y las niñas saquen sus pañuelitos de encaje para oir y ver las cosas de doña Rosita casada con don Cristóbal y las cosas de don Cristóbal casado con doña Rosita, y las cosas de don Perlimplín y la joven Belisa y ¡ay! ¡ay! ¡ay! Empieza el tambor.»

FITXA ARTÍSTICA:

DRAMATURGIA I DIRECCIÓ: JOAN ROMÀ ORTIZ

DIRECCIÓ ESCÈNICA: SÍLVIA SOLIGUER

DISSENY LLUMS: ESPAIS ESCÈNICS GRUART

DISSENY VESTUARI: MERCÈ MARESMA

CONFECCIÓ VESTUARI: SÍLVIA VIDAL

DISSENY MÀSCARES: STELLA GONZÀLEZ

REPARTIMENT: 

DON PERLIMPLÍN: CARLES MELGOSA

BELISA: MÓNICA GARCÍA

MARCOLFA: MARISSA GARCÍA

MADRE DE BELISA: SÒNIA CAMPOS

CRISTOBAL: ALBERT TORRAS

ROSITA: IDOIA SARACÍBAR

POETA: ROSA RELAT

DIRECTOR: LALI BARTI

MADRE DE ROSITA: MERCÈ MARESMA

ENFERMO: STELLA GONZÀLEZ

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR